Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 09:27

Επίσκεψη Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Δράμας στο Οικοτροφείο «ΑΡΣΙΝΟΗ»

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Τμήμα Φυσικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΑμεΑ Δράμας επισκέφτηκε το Οικοτροφείο «ΑΡΣΙΝΟΗ» της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α στην Προσοτσάνη Δράμας στις 5 Απριλίου 2024. 

Το Τμήμα Φυσικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΑμεΑ ανήκει στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Εξυπηρετεί 58 ΑμεΑ ηλικίας 18 ετών και άνω, με κινητικές αναπηρίες, νοητική υστέρηση και άλλες διαταραχές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης φτιάξαμε κουλουράκια σε συνεργασία με την ομάδα ζαχαροπλαστικής που λειτουργούν και οι δύο δομές  και έπειτα κατασκευάσαμε ανοιξιάτικες δημιουργίες με μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς. 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δικτύωση των μονάδων με άλλες δομές αποκατάστασης, καθώς και το άνοιγμα προς την τοπική κοινότητα με συστηματική συμμετοχή σε εκδηλώσεις και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Η επικοινωνία και η συνεργασία ήταν άψογη και εποικοδομητική, οι στόχοι επιτεύχθηκαν και τέθηκαν καινούργιοι για το άμεσο μέλλον.

 

Η ΠΘΟ του Οικοτροφείου "Αρσινόη"

 

Διαβάστηκε 651 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 09:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μια αγκαλιά λουλούδια!

Ανακοινώσεις/Προκηρύξεις


Αρχική

Επικοινωνία