Αθλητικά

Αθλητικά (26)

Στη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν οι αθλητές της ΕΨΥΚΑ αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως ο αθλητισμός δεν έχει όρια!


Την Παρασκευή 13 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα η 4η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «SPORTEXPO», κατά τη διάρκεια της οποίας οι αθλητές μας διασκέδασαν δοκιμάζοντας νέες δραστηριότητες αλλά και εξασκώντας τα αθλήματα που ήδη είναι εκπαιδευμένοι. Αναρρίχηση, άρση βαρών, κωπηλασία, αντιπτέριση, επιτραπέζια αντισφαίριση και άλλα σπορ ήταν μερικοί από τους σταθμούς άθλησης που περιηγήθηκαν, με κεντρικό μήνυμα «Άθληση για όλους» με στόχο την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στα άτομα με αναπηρία και την άρση των κοινωνικών αποκλεισμών.

Η υψηλή αθλητική συνείδηση των αθλητών επιβραβεύτηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, που παραβρέθηκε στην SPORTEXPO και φωτογραφήθηκε με την ομάδα της ΕΨΥΚΑ.


Ακολουθούν φωτογραφίες

Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 04:48

3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΑμεΑ ΕΨΥΚΑ

Γράφτηκε από

Την Πέμπτη 23/05/2019, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ», θα πραγματοποιηθεί το 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ που διοργανώνει η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης «ΕΨΥΚΑ» σε συνεργασία με το Κοι.Σ.Π.Ε. «ΙΡΙΣ». ‘Ωρα έναρξης των αγώνων 9:30 π.μ.


Η διοργανώτρια Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., είναι Ν.Π.Ι.Δ., μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1990. Επιχορηγείται από το Υπουργείο Υγείας και πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σήμερα, λειτουργεί 18 Mονάδες Ψυχοκοινωνικής  Αποκατάστασης στη Βόρεια Ελλάδα, υψηλού και χαμηλού βαθμού προστασίας, στις οποίες φιλοξενούνται περισσότερα από 150 άτομα με  ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση, για διαβίωση, θεραπεία και υποστήριξη με σκοπό να διασφαλισθεί η παραμονή τους στην κοινότητα και η συνέχιση των σχέσεων των ατόμων αυτών με τη ζωή και τη δράση της τοπικής κοινωνίας.

Οι φορείς που θα συμμετέχουν αποτελούνται από το σύνολο σχεδόν των μονάδων της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και της ειδικής αγωγής της πόλης μας. Ειδικότερα οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι: η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. 1 - Ξενώνας «Ίρις» & ΠΔΘ, η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. 2 - Οικοτροφεία «Γλαύκη» & «Καλλιρρόη», ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ, τα SPECIAL OLYMPICS HELLAS, το Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΑΞΙΟΣ» - Α.μ.Κ.Ε ΣΥΝΘΕΣΗ, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΣΥΚΕΩΝ, το Σωματείο ΑΜΕΑ «Η ΖΩΗ 1», το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Καλαμαριάς, η ΠΒΜ ΟΑΕΔ ΛΑΚΚΙΑΣ, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, η ΑμκΕ «ΑΛΘΑΙΑ» και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ "Η ΖΩΗ 2". Θα ακολουθήσουν αγώνες Unified με την ομάδα του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ καθώς και με τον Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ.

Βασικό στόχο της διοργάνωσης αποτελεί η προώθηση του αθλητισμού στα άτομα με αναπηρία, η ευκαιρία για συμμετοχή και διάκριση, η κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού, η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των φορέων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ΑμεΑ, καθώς και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

 

 

Για την ΕΨΥΚΑ

Αναστάσιος Βενύτης - Εκπρόσωπος της ΕΨΥΚΑ & Ελένη Ρίγγα - Γυμνάστρια ΠΦΔ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΤΠΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δείτε το βίντεο από το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΑΜΕΑ της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. που πραγματοποιήθηκε στις 08/06/2018.
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 07:42

Η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. στο 5ο Τουρνουά Bowling

Γράφτηκε από

Αμέτρητα ήταν τα STRIKE που σημείωσαν οι αθλητές της ΕΨΥΚΑ στο 5o ΤΟΥΡΝΟΥΑ BOWLING που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, την 23-03-2019, από τον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down.


Δυναμικό το παρόν, με δύο ομάδες σε υψηλή και μεσαία κατηγορία κατακτώντας τη 2η θέση στο τουρνουά αλλά πάντα την 1η θέση στις καρδιές μας!

Η σταθερή πορεία των προπονήσεων κατά τη διάρκεια του έτους και η επιθυμία για επιβράβευση της προσπάθειας αυτής επισφραγίστηκε όχι μόνο με τα μετάλλια και τα διπλώματα που έλαβαν οι αθλητές αλλά κυρίως με τα χαμόγελα, την περηφάνια και την ικανοποίηση της επίτευξης των στόχων τους.

Μπράβο σε όλους!


Ακολουθούν φωτογραφίες

Στις 21 Νοεμβρίου, η ομάδα καλαθοσφαίρισης των προσαρμοσμένων προγραμμάτων φυσικής αγωγής της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α),  συμμετείχε σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας, Περίθαλψης, Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α) που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Νεάπολης στη Λάρισα.


Η πρόσκληση της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α έγινε με χαρά αποδεκτή, ως συνέχεια του πρώτου φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2018 στη Θεσσαλονίκη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Ο στόχος αυτών των αγώνων είναι πολυεπίπεδος και αφορά την ενίσχυση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συμμετεχόντων μέσα από την άθληση. Σημαντικοί παράγοντες που συμβάλλουν στο πιο πάνω είναι η μείωση της ψυχοπαθολογίας των ληπτών, η ανάπτυξη του αισθήματος του ανήκειν σε μια ομάδα, η αίσθηση της προσφοράς, η ανάπτυξη ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, και η ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ευγενούς άμιλλας και ευχάριστων συναισθημάτων. Ευχαριστούμε για την όμορφη φιλοξενία τόσο τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας όσο και τους εργαζόμενους της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. Ευχόμαστε να συνεχίσει η καλή συνεργασία που έχει ήδη δομηθεί μεταξύ των Εταιριών, προς όφελος των ληπτών στα πλαίσια που ορίζει η Κοινωνική - Κοινοτική Ψυχιατρική.


Ακολουθούν φωτογραφίες

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 12:32

Συνάντηση με Ευρωπαίους αθλητές στην Αθήνα

Γράφτηκε από

Στις 20, 21, 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018 η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. συμμετείχε στην 1η Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ».


Στόχος της διοργάνωσης ήταν η σύνδεση του Αθλητισμού με την Ψυχική Υγεία, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ψυχικών διαταραχών καθώς και για την καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος.

Οι φιλοξενούμενοι της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. έχοντας επί σειρά ετών αξιοποιήσει τα οφέλη της άσκησης στη ψυχική και σωματική υγεία, είχαν την ευκαιρία, μέσα σε πλήθος Ευρωπαίων αθλητών, να αναδείξουν τις ικανότητές τους σε μια σειρά από δραστηριότητες, όπως γιόγκα, μπάσκετ και όργανα γυμναστικής.

Αξιοσημείωτο αυτές τις ημέρες ήταν το γεγονός ότι οι πολιτισμικές διαφορές δε στάθηκαν εμπόδιο στην προσπάθεια, στην επικοινωνία και στην αλληλεπίδραση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο αθλητισμός ενισχύει την προσαρμοστικότητα και την επανενταξιακή διαδικασία.


Ακολουθούν φωτογραφίες

Με μεγάλη συμμετοχή, 150 και πλέον αθλητών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 το 2ο Τουρνουά Ατόμων με Αναπηρία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του  Μακεδονικού από την Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α). Δεκατρείς ομάδες από φορείς ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και ειδικής αγωγής συμμετείχαν με χαρά καταβάλλοντας συγκινητική προσπάθεια, με αγωνιστικότητα σε ένα τουρνουά που είχε μόνο νικητές!!!


Στόχος της διοργάνωσης ήταν η προώθηση του αθλητισμού στα άτομα με αναπηρία, η ευκαιρία για διάκριση και συμμετοχή και η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των φορέων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής.

Οι φορείς που συμμετείχαν αποτελούνταν από το σύνολο σχεδόν των μονάδων  της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης της πόλης και από κέντρα ειδικής αγωγής. Ειδικότερα οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν: η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. 1 – Ξενώνας «Ίρις» & ΠΔΘ, η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. 2 – Οικοτροφεία «Γλαύκη» & «Καλλιρρόη», ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ, τα  SPECIAL OLYMPICS HELLAS, το Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΑΞΙΟΣ» - Α.μ.Κ.Ε ΣΥΝΘΕΣΗ, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  ΣΥΚΕΩΝ, το Σωματείο ΑΜΕΑ «Η ΖΩΗ 1» ,  το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Καλαμαριάς, η ΠΒΜ ΟΑΕΔ ΛΑΚΚΙΑΣ, το ΚΔΑΠΜ ΜΕΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, η ΑμκΕ «ΑΛΘΑΙΑ» και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ "Η ΖΩΗ 2". Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ όπου έδωσε δυναμικά το παρόν με την κα Ελένη Σεμαλτιανού να κατευθύνει τους αγώνες UNIFIED και σε συνεργασία με την under 17 ομάδα της Α.Π.Ε. Λαγκαδά και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Μάρκου να ενισχύουν το πνεύμα της επανένταξης των ξεχωριστών αυτών αθλητών.

Τη διοργάνωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Δημήτρης Χατζηβρέττας, ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών κος Σίμος Δανιηλίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά κος Δημήτρης Μάρκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νεαπόλης Συκεών κος Μιχάλης Πάππου καθώς και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΑΠΘ - ΤΕΦΑΑ κα Ελένη Φωτιάδου!!

Εξαιρετική χαρά και τιμή για όλους τους συμμετέχοντες ήταν η παρουσία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια, του Γιώργου Μαυρίδη, της αγαπημένης ηθοποιού Νάντιας Κοντογιώργη, του σκηνοθέτη και ηθοποιού της πόλης μας Στέλιου Χατζηαδαμίδη καθώς και των πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών κκ Δερμιτζάκη, Βοσνιάδη, Κατσαμπή, Αλεξανδρίδη, Δαλκίδη και Μυροφορίδη. Μαζί μας βρέθηκε και ο νέος ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κλιγκόπουλος!!!

Την εκδήλωσή μας παρουσίασε ο δημοσιογράφος του Ομίλου Μetromedia Γρηγόρης Κόκκινος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνολική συμβολή του στην πραγματοποίηση του Τουρνουά. Επίσης, ευχαριστούμε για την προσφορά τους, τους  χορηγούς και τους εθελοντές.

 

Για την ΕΨΥΚΑ

Αναστάσιος Βενύτης – Εκπρόσωπος της ΕΨΥΚΑ & Ελένη Ρίγγα – Γυμνάστρια ΠΦΔ


Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες

Εκδήλωση με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού στα άτομα με Ψυχική Ασθένεια πραγματοποίησε η ΕΨΥΚΑ Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στο « NICK GALIS HALL» - Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.


Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού η ομάδα καλαθοσφαίρισης των φιλοξενουμένων της ΕΨΥΚΑ συναντήθηκε με την ομάδα της Θεσσαλικής Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.) αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι ο αθλητισμός είναι για όλους και ενώνει.

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές. Οι αθλητές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν σε κλίμα ευγενούς άμιλλας, προσφέροντας θέαμα, έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια, αντάλλαξαν δώρα και υποσχέθηκαν να ενισχύσουν τέτοιες προσπάθειες και σε άλλα αθλήματα, ακόμη και στην πόλη της Λάρισας.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους στην εκδήλωση αυτή τον Πρόεδρο και το ΔΣ των ΕΑΚΘ για την παραχώρηση της Σάλας «NICK GALIS HALL» καθώς και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης για τη γραμματειακή υποστήριξη.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 08:31

STRIKE ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΨΥΚΑ

Γράφτηκε από

Για  4η συνεχή χρονιά οι αθλητές της ΕΨΥΚΑ Θεσσαλονίκης κατέκτησαν την 1η θέση στο 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BOWLING του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Μαρτίου  2018, στo Pin City στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου Down.

Στην Υψηλή Κατηγορία νικητές στέφθηκαν οι αθλητές: Δημήτρης Στίνης (αρχηγός ομάδας), Βασίλης Παπαπέτρου, Αθανασία Παπαδοπούλου και Δημήτρης Μπάμπας.

Οι αθλητές που πήραν μέρος στη Μεσαία Κατηγορία και κατέκτησαν τη 2η θέση ήταν οι εξής: Στέλιος Παπακωνσταντίνου, Μαριάννα Μίτη, Χριστίνα Τσιολάκη και Δημήτρης Μήτκας.

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι χειροκροτήθηκε από όλους η παίκτρια Μαριάννα Μίτη, η οποία παρά την κούραση των δύο αγώνων που είχαν προηγηθεί, με δική της πρωτοβουλία, προσφέρθηκε να διαγωνιστεί επίσης με ομάδα αθλητών συνεργαζόμενου φορέα προκειμένου να στηρίξει την προσπάθειά τους.

Στις απονομές της εκδήλωσης παρευρέθη, δείχνοντας την ευαισθησία της προς τα άτομα με αναπηρία, η Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης κα Έλενα Ράπτη.


Ακολουθούν φωτογραφίες από το τουρνουά...

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 12:20

Οι αθλητές της ΕΨΥΚΑ στο NICK GALIS HALL

Γράφτηκε από

Όμορφες και συγκινητικές στιγμές έζησαν οι αθλητές της ΕΨΥΚΑ Θεσσαλονίκης την Τρίτη 28/11/2017 στο Nick Galis Hall συμμετέχοντας στον εορτασμό της 14ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics.


Oι αγώνες ήταν Unified και οι αθλητές μοιράστηκαν τη χαρά παίζοντας με τους παίκτες του αντρικού της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ήταν μια σημαντική ημέρα για τους φιλοξενούμενους της ΕΨΥΚΑ, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να χειροκροτηθούν, να αλλληλεπιδράσουν με αθλητές διαφορετικών κατηγοριών, να υποστηριχτούν από επαγγελματίες μπασκετμπολίστες  και να βιώσουν τη χαρά και αλληλεγγύη που προσφέρει ο αθλητισμός.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κήρυξε την έναρξη του παιχνιδιού και αποτέλεσε πόλο έλξης για αυτόγραφα και φωτογραφίες, ενώ τις απονομές των μεταλλίων στην ομάδα της ΕΨΥΚΑ πραγματοποίησε ο Kyle Weaver.


Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των φιλοξενουμένων των Μ.Ψ.Υ. Θεσσαλονίκης της ΕΨΥΚΑ στο 5ο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας «Κωφοί και ακούοντες εν δράσει», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25/09/2017 στη Θεσσαλονίκη.


Οι δράσεις του φεστιβάλ εντάσσονται στην Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα BeActive 2017 που συντονίζονται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του ΥΠΠΟΑ με σκοπό την προώθηση της συνέργειας πληθυσμών ΑμεΑ και μη στην κατεύθυνση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις σε μουσειακούς χώρους, γνωριμία με το άθλημα της ξιφασκίας, εκπαίδευση στην πρακτική των πρώτων βοηθειών καθώς και στο ποδόσφαιρο τυφλών.

Θετική ήταν η ανταπόκριση των συμμετεχόντων επισημαίνοντας τόσο το αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των ευπαθών ομάδων όσο και την ενσυναίσθηση του τυπικού πληθυσμού απέναντι στα άτομα με ειδικές ικανότητες.
Ακολουθούν φωτογραφίες από τις δράσεις...

Την Παρασκευή 09/06/2017 διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑμεΑ από την ΕΨΥΚΑ, με συμμετοχή 100 και πλέον αθλητών από φορείς της Θεσσαλονίκης.


Αθλητές όλων των ηλικιών και κατηγοριών είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν το ποδόσφαιρο και να αναδείξουν τις ικανότητές τους σε ένα κλίμα όπου κυριαρχούσε η φιλία και η ευγενής άμιλλα.

Δίπλα στους αθλητές ήταν ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος και του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπου γνώρισε τους αθλητές και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους.

Επίσης τους αγώνες χειροκρότησε η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια τουΤΕΦΑΑ ΑΠΘ κα Ελένη Φωτιάδου.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό και συγκινητικό ήταν το κλείσιμο της εκδήλωσης με τη χορευτική παράσταση που έδωσαν οι μαζορέτες του Συλλόγου Συνδρόμου Ντάουν Ελλάδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Αθλητικού Κέντρου «ΠΡΩΤΕΑΣ».
Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από το τουρνουά...

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές Bowling της ΕΨΥΚΑ στο 3ο Τουρνουά Bowling που διοργάνωσε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 o Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος.


Συγκεκριμένα, οι αθλητές Δημήτρης Στίνης, Θανάσης Τσελέπας, Αθανασία Παπαδοπούλου και Βασίλης Παπαχρήστου κατέκτησαν την 1η θέση στην Α' Κατηγορία, ενώ η Σοφία Νοβρατίδου, η Χριστίνα Τσιολάκη, η Δέσποινα Τοπούζογλου και ο Δημήτρης Μήτκας πήραν τη 2η θέση στη Β' Κατηγορία του Tουρνουά. Οι αθλητές προπονούνται επί σειρά ετών στο άθλημα του Bowling και για αυτό χάρηκαν για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Η ΕΨΥΚΑ βραβεύτηκε για τη συμμετοχή της με τιμητική πλακέτα και συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ.
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 05:57

Τιμητική πρόσκληση από τον Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ

Γράφτηκε από

Τιμητική πρόσκληση δέχτηκαν οι αθλητές της ΕΨΥΚΑ τη Δευτέρα 12/06/2017 από τον Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ προκειμένου να παρευρεθούν στην τελετή λήξης της  Aκαδημίας Ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση μίλησε η γυμνάστρια της ΕΨΥΚΑ κα Ελένη Ρίγγα, επισημαίνοντας την προσπάθεια των αθλητών - φιλοξενούμενων των Μονάδων Ψυχικής Υγείας της ΕΨΥΚΑ και τη δύναμη ψυχής που τους χαρακτηρίζει στα διάφορα αθλήματα, ευχαριστώντας την Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ για την επί σειρά ετών προσφορά και υποστήριξη στο επανενταξιακό έργο της ΕΨΥΚΑ.

Δελτίο Τύπου για τη διοργάνωση Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ατόμων με Αναπηρία.


Την Παρασκευή 9/6/2017 θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο «ΠΡΩΤΕΑΣ» το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ που διοργανώνεται για πρώτη χρονιά από την Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών «ΕΨΥΚΑ»

‘Ωρα έναρξης των αγώνων 9:00 π.μ.

Η ΕΨΥΚΑ, είναι ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Θεσσαλονίκη λειτουργεί 18 Mονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης στην Βόρειο Ελλάδα, υψηλού και χαμηλού βαθμού προστασίας, στις οποίες φιλοξενούνται άτομα με ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση, για διαβίωση, θεραπεία και υποστήριξη με σκοπό να διασφαλισθεί η παραμονή τους στην κοινότητα και η συνέχιση των σχέσεων των ατόμων αυτών με την ζωή και τη δράση της τοπικής κοινωνίας.

Το τουρνουά οργανώνεται στα πλαίσια των προσαρμοσμένων αθλητικών δραστηριοτήτων που υλοποιεί η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. από το το 2007.


Οι φορείς που θα συμμετέχουν είναι:

- ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ με προπονητές την κα Σοφία Βουκάντση και τον κο Βαγγέλη Μάντσο,

- η ομάδα των SPECIAL OLYMPICS HELLAS με προπονήτρια την κα Νίνα Κωνσταντινίδου,

- το Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΑΞΙΟΣ» Α.μ.Κ.Ε. «ΣΥΝΘΕΣΗ» με προπονητή τον κο Νικόλαο Αργύρογλου,

- το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ με προπονητές την κα Ελευθερία Τσινασλανίδου και τον κο Γιώργο Γεώργαινα,

- το Σωματείο ΑΜΕΑ «Η ΖΩΗ» με προπονήτρια την κα Βιβή Γιαμουρίδου,

- το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Καλαμαριάς με προπονητή τον κο Κώστα Ράλλη

- και η Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών με προπονήτρια την κα Ελένη Ρίγγα.


Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι η ευκαιρία για συμμετοχή και διάκριση, η κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού και η ενδυνάμωση των σχέσεων των φορέων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ατόμων με αναπηρία.

 

Για την ΕΨΥΚΑ

Ελένη Ρίγγα - Γυμνάστρια ΑμεΑ

Υπεύθυνη Διοργάνωσης

6972129131

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 11:48

Η αθλητική γωνιά του Ξενώνα!

Γράφτηκε από
"Τα εν Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. επί τοίχου"
Η αθλητική γωνιά με τα βραβεία, μετάλια και κύπελα, που βρίσκεται στον Ξενώνα ΙΡΙΣ.
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 08:19

Επίσκεψη στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά

Γράφτηκε από

ΕΠΙΚΕΨΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.


Με μεγάλη χαρά οι φιλοξενούμενοι του Ξενώνα «Ίρις» και του Οικοτροφείου «Γλαύκη» της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α, επισκέφτηκαν δωρεάν τις εξαιρετικές υπηρεσίες των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου των Λουτρών κ. Δημήτριο Μάρκου.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Προσαρμοσμένων αθλητικών δραστηριοτήτων της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α με σκοπό την καλλιέργεια νέων θεραπευτικών προσεγγίσεων σε διαφορετικά περιβάλλοντα, την απόκτηση εμπειριών και τη ψυχαγωγία.

Υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας Ελένης Ρίγγα, συμμετείχαν οι αθλητές: Στυλιανός Παπακωνσταντίνου, Αριστείδης Σουλίδης, Σταματία Σατσάνη, Μαρία Παχοπούλου, Κυριάκος Ποϊραζίδης, Φώτης Στεργιανός, Νικόλαος Μύτιος, Σουλτάνα Λεϊλεκτσόγλου, Πέτρος Κουσιμίτρης και Βασίλης Παπαχρήστου.


Με τον «Πρόεδρο των Λουτρών - Δημήτριο Μάρκου


Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη...

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.


Οι αθλητές της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/10/2016, υπό την υποστήριξη του Δήμου Συκεών και του 1ου Γ.Ε.Λ Συκεών. Ο κος Μιχαήλ Βουλγαρίδης - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Υπεύθυνος σε θέματα Παιδείας και ο κος Κωνσταντίνος Ντούρος - Διευθυντής του 1ου Γ.Ε.Λ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και επιβράβευσαν τους αθλητές.

Η γυμνάστρια της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α,Κ κα Ελένη Ρίγγα, σε συνεργασία με την υπεύθυνη της  διοργάνωσης, κα Μαριάννα Χατζάκη - Γυμνάστρια 1ου Γ.Ε.Λ, διασφάλισαν την αξιοπρεπή και την «επί επί ίσοις όροις» διεξαγωγή του φιλικού αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των μαθητών του λυκείου και των φιλοξενουμένων της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

Με τον κο Μιχαήλ Βουλγαρίδη - Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου & Υπεύθυνο σε θέματα Παιδείας και τον κο Κωνσταντίνο Ντούρο - Διευθυντή του 1ου Γ.Ε.Λ


Η κα Μαριάννα Χατζάκη - Γυμνάστρια 1ου Γ.Ε.Λ και η κα Ελένη Ρίγγα - Γυμνάστρια Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.


Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση

Η  Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. συμμετείχε με 8 φιλοξενούμενους των Μονάδων της Θεσσαλονίκης σε Αγώνες Ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν τα Special Olympics Hellas, στο πλαίσιο του Εορτασμού  της 16ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου 2016.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα  στα Γήπεδα του Μακεδονικού την Παρασκευή 27 Μαϊου 2016. Το παρών έδωσε η εφηβική ομάδα Κ16 του ΠΑΟΚ καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πάντα στέκεται αρωγός των Special Olympics Hellas.

Στην Ομάδα της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. συμμετείχαν οι φιλοξενούμενοι : Στυλιανός Παπακωνσταντίνου, Νικόλαος Μύτιος, Δημήτριος Μπάμπας, Αριστείδης Σουλίδης, Δημήτριος Μήτκας, Δέσποινα Τοπούζογλου, Μαριάννα Μίτη και Κυριάκος Ποϊραζίδης.

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 06:26

2ο Τουρνουά Μπάσκετ ΑΜΕΑ, στην Προσοτσάνη Δράμας

Γράφτηκε από
Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 10:00 το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ ΑΜΕΑ στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Προσοτσάνης.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι εξής ομάδες: το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Καβάλας, οι Δομές Ε.Ψ.Υ.Κ.Α Ν. Δράμας, και η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α Θεσσαλονίκης - Ξενώνας.

Οι αθλητές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό ενθουσιάζοντας τον κόσμο που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης. Η ομάδα από την Ε.Ψ.Υ.Κ.Α Θεσσαλονίκης - Ξενώνας κέρδισε τις εντυπώσεις και την πρώτη θέση στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ ΑΜΕΑ, καθώς νίκησε στον τελικό την ομάδα των Δομών Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Ν. Δράμας. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές κυπέλλων και επαίνων σε όλες τις ομάδες για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Διευθυντής της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α κ. Βενύτης Αναστάσιος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Δράμας κ. Σαλπιγκίδης Ανδρέας και ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Λύσσελης Άγγελος.

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφίες από το τουρνουά...
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 05:31

Τελετή Έναρξης - Πανελλήνιοι Αγώνες SO «Λουτράκι 2016»

Γράφτηκε από
Μπροστά σε ένα γεμάτο στάδιο, καταχειροκροτούμενοι από χιλιάδες θεατές, γονείς, εθελοντές, χορηγούς και υποστηρικτές παρέλασαν οι αποστολές των Special Olympics από τις 13 περιφέρειες της Ελλάδος και την Κύπρο στην χθεσινή Τελετή Έναρξης των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics.

Η αθλητική ομάδα της ΕΨΥΚΑ συμμετέχει στη διοργάνωση με τέσσερις αθλητές.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την Τελετή Έναρξης.

Διαβάστε ακόμη: Διακρίσεις για την ομάδα της ΕΨΥΚΑ στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2016»
Μεγάλη επιτυχία είχε η συμμετοχή της αθλητικής ομάδας της ΕΨΥΚΑ στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2016», στο άθλημα του bowling.

Οι αθλητές μας, διακρίθηκαν στο ατομικό με τρία χρυσά μετάλλια στο σύνολο και έξι χάλκινα, και στο ομαδικό με τέσσερα ασημένια μετάλλια.

Τα ονόματα των αθλητών που συμμετείχαν είναι : Τοπούζογλου Δέσποινα, Μίτη Μαριάνα, Στίνης Δημήτρης και Μύτιος Νίκος.

Με μεγάλη χαρά οι αθλητές μας φωτογραφήθηκαν με τον Πρόδεδρο των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιο Κοδέλλα.

Οι αγώνες
πραγματοποιούνται από 18 έως 22 Απριλίου και διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ συμμετέχουν 700 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Η Τελετή Έναρξης των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου, μπροστά σε ένα γεμάτο στάδιο, όπου καταχειροκροτούμενες από χιλιάδες θεατές, γονείς, εθελοντές, χορηγούς και υποστηρικτές παρέλασαν οι αποστολές των Special Olympics από τις 13 περιφέρειες της Ελλάδος και την Κύπρο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη συμμετοχή των αθλητών μας στη διοργάνωση...

Διαβάστε ακόμη: Τελετή Έναρξης - Πανελλήνιοι Αγώνες SO «Λουτράκι 2016»
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 07:54

Τα χαμόγελα και το κέφι περίσσεψαν στο παρκέ του «Nick Galis Hall»

Γράφτηκε από

Η  Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. συμμετείχε με 10 φιλοξενούμενους των Μονάδων της Θεσσαλονίκης σε Αγώνες Καλαθοσφαίρισης, στα πλαίσια της 12ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics 2015, που πραγματοποιήθηκαν στο Γήπεδο του Άρη (Αλεξάνδρειο Μέγαρο - Παλαί Ντε Σπορ) τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία των Special Olympics με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και το ίδρυμα «Λάσκαρη». Οι ομάδες υποστηρίχτηκαν αγωνιστικά από τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Άρη Θεσσαλονίκης.

Με την καθοδήγηση της γυμνάστριας Ελένης Ρίγγα οι αθλητές μας Στυλιανός Παπακωνσταντίνου, Μαρία Παχοπούλου, Νικόλαος Μύτιος, Δημήτριος Μπάμπας, Αριστείδης Σουλίδης, Δημήτριος Στίνης, Δημήτριος Μήτκας, Δέσποινα Τοπούζογλου, Χριστίνα Τσιολάκη και Μαριάννα Μίτη, επέστρεψαν με το χρυσό μετάλλιο!!!

 

Ελένη Ρίγγα

Γυμνάστρια Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 05:03

Στη Ρόδο η ομάδα μπάσκετ της ΕΨΥΚΑ

Γράφτηκε από
Από 26 έως 29 Μαΐου φιλοξενούμαστε στο Levante Beach Resort στο όμορφο νησί της Ρόδου, καλεσμένοι του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας και της προέδρου του, της Αντιδημάρχου κ. Λίτσας Κρεμαστινού-Ροδίτη.

Σήμερα έπειτα από αγώνα μπάσκετ που έδωσαν τα παιδιά μας γίναμε δεκτοί από τον Δήμαρχο της Ρόδου ο οποίος μας καλωσόρισε στο νησί!!!

ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΚΙΚΗ
Κοινωνική Λειτουργός


Ακολουθεί Σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Ρόδου:

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποιεί μικτή ομάδα οκτώ νέων που παρακολουθούν το πρόγραμμα αποασυλοποίησης της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.) της Θεσσαλονίκης, μαζί με δύο συνοδούς τους. Η μικτή αυτή ομάδα, που βρίσκεται στο νησί μας από τη Δευτέρα και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη, επισκέφθηκε σήμερα το δημαρχείο της Ρόδου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Στ. Κουσουρνά.
Η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., η οποία λειτουργεί και τον Ξενώνα «ΙΡΙΣ» στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης, είναι ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Θεσσαλονίκη και αποτελεί μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης στην οποία φιλοξενούνται άτομα με νοητική υστέρηση και ψυχικές διαταραχές για διαβίωση, θεραπεία και υποστήριξη με σκοπό να διασφαλισθεί η συνέχιση των σχέσεών τους με τη ζωή και τις δράσεις της κοινωνίας.
Στα πλαίσια αυτά εφαρμόζονται προγράμματα προσαρμοσμένων αθλητικών δραστηριοτήτων τα οποία υλοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό με σκοπό την συμμετοχή σε επίσημα τουρνουά αλλά και σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.
Η επίσκεψη αυτής της ομάδας έγινε μετά από πρόσκληση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας και της προέδρου του, της κ. Λίτσας Κρεμαστινού-Ροδίτη, προκειμένου να γίνουν δύο αγώνες καλαθοσφαίρισης με τις αντίστοιχες ομάδες μπάσκετ των δύο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Ρόδου, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε πανευρωπαϊκή διοργάνωση που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Βέλγιο.
Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Κουσουρνάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νέους της ΕΨΥΚΑ και με τους συνοδούς τους, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμο Ρόδου και τον ΔΟΠ για την εξαιρετική φιλοξενία που βίωσαν στο νησί. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κουσουρνάς αναφέρθηκε στην διαχρονική παράδοση του Δήμου Ρόδου σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης και τόνισε ότι στόχος του Δήμου ήταν και είναι να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στις ομάδες με ιδιαιτερότητες. Επίσης βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες που στήριξαν αυτή την επίσκεψη, υπογραμμίζοντας την κοινωνική ευαισθησία που δείχνουν, ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης.
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 11:13

1ο Τουρνουά Μπάσκετ ΑμεΑ 2012

Γράφτηκε από
Το Οικοτροφείο "Αγάπανθος" σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του Δήμου Προσοτσάνης στα πλαίσια των προγραμμάτων "Άθληση Για Όλους" και του προγράμματος "Άσκηση στα Κέντρα Ψυχικής Υγείας", διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ ΑμεΑ 2012 στην Προσοτσάνη.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, στο Κλειστό Γυμναστήριο Προσοτσάνης "Γεώργιος Μακρής" και τις ώρες 11:00-13:00.

Συμμετέχουν με ομάδες αθλητών:

Οικοτροφείο Αγάπανθος
Δομές ΕΨΥΚΑ Θεσσαλονίκης
Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 10:33

5ο Τουρνουά Bowling ΑΜΕΑ 2012

Γράφτηκε από

Η Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά Τουρνουά Μπόουλινγκ Α.Μ.Ε.Α.

To τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απρίλιου 2012 στις 10:30 στο STADIUM BOWLING στο Εμπορικό Κέντρο MAΚΕΔΟΝΙΑ και θα συμμετάσχουν οι παρακάτω φορείς, ειδικά σχολεία και μη κυβερνητικές οργανώσεις με εκατόν πενήντα (150) και πλέον αθλητές:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ,

SPECIAL OLYMPICS HELLAS,

ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Β ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ.Ε.Υ.Ψ.Υ.,

ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗ,

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ «Η ΖΩΗ»,

EEEEK Iνστιτούτου Aναπτυξιακής Aποκατάστασης,

ΤΕΕ ΠΕΥΚΩΝ,

ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Β ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,

ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Α ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,

ΜΕΑ ΣΥΚΕΩΝ,

ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,

ΠΒΜ ΟΑΕΔ ΛΑΚΚΙΑΣ),

ΕΨΥΚΑ - ΠΡΟΣ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ,

ΕΨΥΚΑ - ΞΕΝΩΝΑΣ,

ΕΨΥΚΑ - Ν. ΡΥΣΙΟ,

ΕΕΕΕΚ ΓΕΝΙΣΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Ανακοινώσεις/Προκηρύξεις


Αρχική

Επικοινωνία