---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Τα νέα του Οικοτροφείου Κορινού / Εκπαίδευση παροχής πρώτων βοηθειών και τεχνικών ΚΑΡΠΑ των εργαζομένων του Οικοτροφείου "Ευφροσύνη" και του Προστ. Διαμερίσματος Κατερίνης
A+ R A-
03 Νοε 2022

Εκπαίδευση παροχής πρώτων βοηθειών και τεχνικών ΚΑΡΠΑ των εργαζομένων του Οικοτροφείου "Ευφροσύνη" και του Προστ. Διαμερίσματος Κατερίνης

Αξιολογήστε το
(1 Ψήφος)
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 20 & 21 Οκτώβρη 2022 η εκπαίδευση του προσωπικού της ΕΨΥΚΑ του Οικοτροφείου "Ευφροσύνη" και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος Κατερίνης, που έλαβε χώρα στο Οικοτροφείο στον Κορινό Πιερίας, από το ΕΚΑΒ Κατερίνης.
Η εκπαίδευση αφορούσε τη Παροχή πρώτων βοηθειών και τεχνικών ΚΑΡΠΑ καθώς επίσης και την εκπαίδευση για χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, με τους οποίους έχουμε εξοπλίσει τις δομές μας. Η εκπαίδευση ήταν πλήρως κατατοπιστική και εμπεριστατωμένη και όλο το προσωπικό εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση για τις γνώσεις που έλαβαν.
Ευχαριστούμε θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ Κατερίνης και ιδιαίτερα τη συντονίστρια του προγράμματος κ. Δέσποινα Χαρίση για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας.

Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2022 08:46

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.