---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Τα νέα του Οικοτροφείου Αργυρούπολης / Αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου
A+ R A-
03 Νοε 2022

Με αφορμή την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου οι φιλοξενούμενοι του Β’ Ψυχογηριατρικού Οικοτροφείου “Αγάπανθος” της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης  τίμησαν την Εθνική Επέτειο  απαγγέλοντας ποιήματα και επετειακά τραγούδια.

Η βαρύτητα της ημέρας συγκίνησε τους φιλοξενούμενους , οι οποίοι κράτησαν την ελληνική σημαία με τιμή και ταξίδεψαν στο παρελθόν, αναβιώνοντας παιδικές αναμνήσεις από τα σχολικά τους χρόνια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια προετοιμασίας της εκδήλωσης, έγιναν αναφορές μέσα από αναγνώσεις, στους ήρωες και αγωνιστές της Ελλάδας που με το ήθος και την ψυχή τους κατάφεραν όχι απλά να νικήσουν αλλά να ξεχωρίσουν!

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διαχρονική αξία που φέρει το ιστορικό “ΌΧΙ” εκφράζοντας την ανδρεία και το θάρρος που πρέπει να μας περιβάλλει σε κάθε δυσκολία, σε κάθε περίσταση. Αυτό που τελικά  πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας μας είναι το τι μας διδάσκει η ιστορική αυτή ημέρα και ότι πρέπει να εμβαθύνουμε περισσότερο σε ανάλογη επέτειο.

Μετά το πέρας της όμορφης αυτής  εκδήλωσης και ακολουθώντας το θεραπευτικό πρόγραμμα της δομής, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εκδρομή στην πόλη της Δράμας απολαμβάνοντας το ρόφημά τους σε μία ηλιόλουστη φθινοπωρινή ημέρα.

 

Οκτώβριος 2022

Με εκτίμηση,

Οι φιλοξενούμενοι και το προσωπικό

Του Β’ ΨΧΓ Οικοτροφείου

“Αγάπανθος”


Βίντεο

Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2022 12:25

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.