---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Εκδηλώσεις/Δράσεις / Δράση ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
A+ R A-
06 Οκτ 2017

Δράση ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Αξιολογήστε το
(1 Ψήφος)

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου  2017, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αποκατάστασης ασθενών «ΕΨΥΚΑ», θα πραγματοποιήσει ενημέρωση προς την κοινότητα για την Ψυχική Υγεία, από τις 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. στην συμβολή των οδών Τσιμισκή με Δημητρίου Γούναρη (Πλατεία Ναυαρίνου) στη Θεσσαλονίκη.


Στόχοι της δράσης είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού απέναντι σε  θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η καταπολέμηση του στίγματος, των διακρίσεων και  η αντιμετώπιση του φόβου απέναντι σε στερεοτυπικές αντιλήψεις σε ότι αφορά τη ψυχική ασθένεια.

Η ΕΨΥΚΑ, είναι ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα την Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και αποασυλοποίησης στη Β. Ελλάδα. Στις δομές της φιλοξενούνται άτομα με νοητική υστέρηση και ψυχικές διαταραχές για ψυχοκοινωνική υποστήριξη με σκοπό την ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Φ. Μουρτιάδου - Κοιν. Λειτουργός & Ανδ. Ευαγόρου - Ψυχολόγος. Τηλέφωνο: 2310.630754, e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης στην εικόνα που ακολουθεί...


Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 10:18

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.