---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Εκδηλώσεις/Δράσεις / Επίσκεψη στα Γιαννιτσά για παράδοση πλαστικών καπακιών στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας
A+ R A-
10 Νοε 2022

Επίσκεψη στα Γιαννιτσά για παράδοση πλαστικών καπακιών στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας

Αξιολογήστε το
(0 ψήφοι)

Για ακόμη μια χρονιά τα Προστατευόμενα Διαμερίσματα της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α στην Θεσσαλονίκη συγκέντρωσαν και παρέδωσαν πλαστικά καπάκια στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Πέλλας, σε μια προσπάθεια υποστήριξης του έργου του Συλλόγου για παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίας υγείας, όχι μόνο στην περιοχή του Συλλόγου αλλά και σε όλη την Ελλάδα, όπου υπάρχει ανάγκη.

Οι φιλοξενούμενοι των Προστατευόμενων Διαμερισμάτων, με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλη την διάρκεια του χρόνου, κατάφεραν και φέτος να συγκεντρώσουν μεγάλη ποσότητα καπακιών, στα πλαίσια διαχωρισμού βέβαια και άλλων ανακυκλώσιμων υλικών της καθημερινότητας τους, δείχνοντας ευαισθησία και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Γιατί το περιβάλλον μας είναι το σπίτι μας.

Η επίσκεψη συνδυάστηκε και με βόλτα για καφέ στην περιοχή.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, με στόχο ακόμη μεγαλύτερη ποσότητα κάθε φορά.


Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2022 09:23

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.